Awuu

Tietojen poistaminen

Versio 1.1 — päivitetty 6.9.2026

Voit poistaa Awuu-tilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot milloin tahansa. Tämä koskee myös tilejä, jotka on luotu Google-, Apple- tai Facebook-kirjautumisella.

Poista tili sovelluksessa

  1. Avaa Awuu-sovellus ja siirry Profiili-näkymään.
  2. Avaa Tili-välilehti.
  3. Valitse Poista tili ja vahvista poisto.

Poisto poistaa pysyvästi:

Huomio: poisto on lopullinen, eikä tietoja voi palauttaa jälkikäteen.

Poikkeukset: tekemäsi tai sinusta tehdyt moderointi-ilmoitukset säilyvät käsittelyhistoriana ilman käyttäjätunnisteita. Luvallasi Awuun sosiaalisen median tileille jo julkaistut tapahtumakuvat eivät poistu automaattisesti; pyydä niiden poistoa osoitteesta info@awuu.app.

Vaihtoehto: pyydä poistoa sähköpostitse

Jos et pääse kirjautumaan sovellukseen, voit pyytää tilisi poistoa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen privacy@awuu.app siitä sähköpostiosoitteesta, jolla tili on luotu. Käsittelemme poistopyynnön 30 päivän kuluessa.

Lisätietoa tietojen käsittelystä: Tietosuojaseloste.